Omarne postelje

Omarne ali dvižne postelje so idealna rešitev v primeru prostorske stiske, ko želimo prostor izkoristiti za več namenov. Z našimi omarnimi posteljami boste svoje nočno ležišče v dnevnem času diskretno skrili, zvečer pa ga spet potegnili na plano in se podali k počitku.

Zunanjost

Omarna postelja je lahko popolnoma samostojen element, lahko pa jo povežemo s preostalim pohištvom in tako elegantno zaokrožimo celoten ambient. Dvižno posteljo lahko kombiniramo s sedežno garnituro ali pisalno mizo. Zato je postelja v omari odlična rešitev v manjših prostorih, kot so garsonjere in kabineti.

Mehanizem dvižne postelje

Kakovostni in sodobni posteljni sistemi, ki jih v podjetju IZI mobili izdelujemo v sodelovanju z vodilnim evropskim proizvajalcem, zagotavljajo zanesljivo in brezskrbno uporabo ter tako poskrbijo za vaše dolgoročno zadovoljstvo. Moderni mehanizmi so zanesljivi in primerni za vsakodnevno uporabo ter omogočajo, da dodatnega shranjevalnega prostora ne potrebujemo, saj posteljnina tudi pri zloženi postelji ostane na svojem mestu. V podjetju Izi mobili vam ves čas zagotavljamo tudi celovite servisne storitve.

Samo najboljše komponente

Izkušeni strokovnjaki nenehno preizkušajo, izpopolnjujejo in dograjujejo uveljavljene posteljne sisteme, tako da je upravljanje omarnih postelj vedno lažje, njihova funkcionalnost in diskretnost pa še večja. Ker se želimo svojim strankam prilagoditi v največji možni meri, ponujamo tudi omarne postelje s sistemom na daljinsko upravljanje, ki so še posebej primerne za starejše oziroma za ljudi, ki iz kakršnegakoli razloga ne smejo ali ne morejo dvigovati težjih bremen.

Postopek naročila in izdelave

Oglasite se v našem salonu ali nam pošljite povpraševanje – z veseljem vam bomo setovali. Omarne postelje so sicer izdelane po standarnih dimenzijah ležišč, zato izmera običajno ni potrebna. Je pa zelo pomembno, da je sistem strokovno sestavljen in pritrjen na steno, za kar bodo poskrbeli naši izkušeni monterji.   KATALOG OMARNIH IN DVIŽNIH POSTELJ

Galerija omarnih postelj

Ko ljudem pokažemo, kaj nam omarne postelje omogočajo in kako je treba ravnati z njimi, najpogosteje vzkliknejo: »Kot v filmu!« Če se želite o tem prepričati tudi sami, vas vabimo k ogledu naših galerij.

Omarne postelje s sedežno garnituro

 

Dvojne omarne postelje

Enojne omarne postelje

 

Dvižne postelje

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko