Pisarniško pohištvo

Pisarne so prostori, kjer morata vladati produktivnost in red - navsezadnje je od tega odvisen tudi uspeh našega posla. Ko opremljamo svojo pisarno, moramo vedno razmisliti o sporočilu, ki ga želimo predati vsem, ki vanjo vstopijo. To je lahko občutek sproščenosti in dobrodošlice, pa tudi uradnosti.

Prilagodljivost

Zelo pomembno je, da imamo v pisarni na voljo dovolj delovne površine in prostora za shranjevanje, torej različnih omar in predalnikov. Nikakor ne smemo zanemariti niti urejenosti dokumentov in drugih delovnih pripomočkov, saj bomo le tako delali zares učinkovito. Naši strokovnjaki bodo v največji možni meri upoštevali vaše želje in potrebe ter za vas izdelali kakovostno, estetsko in funkcionalno pisarniško pohištvo, ki bo zares služilo svojemu namenu.

Zunanjost

Izbirate lahko med najrazličnejšimi materiali vrhunske kakovosti. Pri pohištvu za pisarne priporočamo svetle barve in ravne, čiste linije, seveda pa je vse odvisno od vašega okusa in osebnosti. Pomembno je, da sami veste, v kakšnem delovnem okolju se boste najbolje počutili ter bili karseda delovno učinkoviti. Pri IZI mobili vam bomo strokovno svetovali in vam uredili pisarno, optimalno prilagojeno možnostim, ki jih dopušča prostor, pri čemer pa bomo v največji možni meri upoštevali tudi vse vaše potrebe in želje.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Samo najboljše komponente

Naši izkušeni strokovnjaki pri izdelavi pohištva skrbno izbirajo vse dodatke in uporabljajo specialna okovja, kar pohištvu zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Z inovativnimi in skrbno premišljenimi prostorskimi rešitvami bodo vsi kotički pisarne dobro izkoriščeni, prostor pa bo še vedno prijeten in zračen.

Postopek naročila in izdelave

Stopite v stik z nami - obiščite nas v katerem od našem salonu, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo. Naši strokovnjaki se bodo z veseljem odzvali vašemu povpraševanju ter vam pomagali in svetovali. Skrbno načrtovanje je zelo pomembno, zato bodo naši strokovnjaki pozorno premerili prostor ter pripravili vse potrebno za proizvodnjo pohištva. To bodo izdelali na sodobnih računalniško vodenih strojih, izkušeni monterji pa bodo pohištvo tudi hitro in profesionalno sestavili.

Galerija pisarniškega pohištva

Oglejte si našo galerijo in se še sami prepričajte, da imamo pri podjetju IZI mobili ogromno izkušenj pri urejanju delovnih prostorov kakršnihkoli dimenzij in oblik! Verjamemo, da boste ob ogledu naših rešitev tudi sami dobili kakšno dobro idejo ter da bo tako končna odločitev za izbiro najprimernejšega pisarniškega pohištva lažja.

GALERIJA

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko