Spalnice

Prebujanje v spalnici, ki je izdelana popolnoma po vaših željah in okusu, pomeni najlepši začetek dneva! V podjetju IZI Mobili vam ponujamo meri narejene spalnice in postelje v najrazličnejših izvedbah, spalnico lahko opremimo z vgradnimi omarami ter diskretno skrijemo televizijo ali ogledala.

Prilagodimo se vašim željam

Naši strokovnjaki bodo vaš prostor skrbno izmerili in elemente v vaši spalnici popolnoma prilagodili vašim željam in potrebam. Tako postelje kot tudi garderobne omare, nočne omarice in druge elemente lahko izdelamo po meri. Posteljo lahko vgradimo tudi pod poševninami (mansarde) ali pa vašo spalnico združimo z dnevno sobo in oblikujemo omarno posteljo.

Postelje in nočne omarice

Pri oblikovanju vaše sanjske spalnice vam nudimo obilico možnosti. Pri izdelavi postelje lahko sledimo standardnim velikostim ležišč, lahko pa izdelamo tudi posteljo po meri, ki je prilagojena višini, delno ali v celoti tapecirana, ima možnost shranjevanja spodaj itd. Tudi za druge elemente, kot so nočne omarice ali garderobne omare, vedno najdemo domiselne in praktične rešitve.

Samo najboljše komponente za vašo spalnico

V podjetju IZI Mobili se zavedamo, kako pomembna sta v spalnici mir in tišina, zato pri izdelavi pohištva uporabljamo izbrano pohištveno okovje za zanesljivo in tiho odpiranje in zapiranje vrat ter predalov. Vse elemente skrbno izberemo in večkrat preizkusimo ter vam s tem omogočimo kakovost in funkcionalnost.

Postopek naročila in izdelave spalnice

Vabimo vas, da obiščete katerega od naših našega salonov, kjer vam bodo svetovali naši strokovnjaki ter vam pomagali pri izbiri materiala in detajlov. Pozneje bomo opravili tudi natančno izmero na vašem domu, saj želimo, da je naročeno pohištvo zares prilagojeno danemu prostoru. Dostavo in montažo naročenega pohištva lahko pričakujete v  osmih do desetih tednih.

Galerija spalnic

Oglejte si nekaj primerov naših spalnic in se sami prepričajte, kakšno udobje in prednosti vam lahko ponudi spalnica, ki je popolnoma prilagojena individualnim željam in potrebam naročnika, hkrati pa tudi optimalno izkoristi razpoložljiv prostor.

GALERIJA

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko