Kopalniško pohištvo

Kopalnica je intimen prostor, zato je zelo pomembno, da se v njem dobro počutimo. Nemalokrat je kopalnici namenjen majhen prostor, ki ga želimo čim bolje izkoristiti. Prav zato so rešitve po meri, ki vam jih ponujamo v podjetju IZI mobili, pogosto izjemno dobrodošle.

Prilagodljiva notranjost

V kopalnici vedno pride prav nekaj dodatnega prostora, z našimi po meri narejenimi izdelki pa lahko dodobra izkoristimo prav vsak kotiček. Ob načrtovanju pohištva v kopalnici naši strokovnjaki izkoristijo razpoložljiv prostor od tal pa vse do stropa, tako da so večje stvari pospravljene na policah, manjše pa v predalih.

Zunanjost

Elemente izdelamo iz posebej skrbno obdelanih, kakovostnih materialov, odpornih na vlago, ki se ji v kopalnici ni mogoče izogniti. Na voljo so različni barvni dekorji, pa tudi kombinacije z masivnimi lepljenimi ploščami, kamnom in steklom. Tudi pralni in sušilni stroj lahko delno ali v celoti skrijemo v omare ali postavimo enega na drugega.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Samo najboljše komponente

Naši strokovnjaki pri izdelavi elementov kopalnice, kot so npr. izvlečne košare, predalniki in omarice, uporabljajo posebej izbrana okovja in vodila, kar še poveča njihovo uporabnost in funkcionalnost.

Postopek naročila in izdelave

Stopite v stik z nami - obiščite nas v katerem od naših salonov, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo. Naši strokovnjaki se bodo z veseljem odzvali vašemu povpraševanju ter vam pomagali in svetovali. Pripravili bodo izris, nato pa sledijo natančne meritve objekta, prilagoditve elementov ter njihova izdelava. Dostavo in montažo naročenega pohištva lahko pričakujete v  osmih do desetih tednih.

Galerija kopalnic

V naši galeriji si lahko ogledate predloge za kopalnice in različne prostorske rešitve. Tu najdete različne sloge, od klasičnih pa do sodobnih in popolnoma originalnih. Prepričani smo, da boste tu našli svoj navdih za vašo bodočo kopalnico!

GALERIJA

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko