Pohištvo po meri

Podjetje IZI mobili je vodilno slovensko podjetje za izdelavo kakovostnega pohištva po meri. Postrežemo vam s pestro paleto domiselnih prostorskih rešitev, s katerimi optimalno izkoristimo čisto vsak kotiček doma, tudi tistega, za katerega ste mislili, da je zaradi nedostopnosti ali različnih ovir (cevi, električnih omaric ...) izgubljen. Naši strokovnjaki lahko poskrbijo za izdelavo posameznih kosov pohištva, lahko pa vam opremijo tudi celotno stanovanje.

Dom po meri

S pohištvom po meri bomo poskrbeli, da bodo vsi prostori smotrno izkoriščeni, dom pa bo tudi bolj zračen, svetel in prostoren. Pohištvu piko na i dajejo različni dodatki, kot so denimo ogledala na vratih v predsobi ali estetske foto tapete na drsnih vratih garderobnih omar. Obliko, dimenzijo in notranjo razporeditev omar lahko že vnaprej prilagodimo stvarem, ki bodo v njih pospravljene. Tako ima vsaka stvar svoj prostor, mi pa se izognemo prenatrpanosti z omarami in neredu.

Pohištvo za mansarde

Ko opremljamo mansardo, je zelo pomembno, da razpoložljivi prostor kar najbolje izkoristimo. Zaradi neravnih stropov nam pogosto ne preostane drugega, kot da se odločimo za naročilo pohištva po meri. Tako bo čisto vsak kotiček novega domovanja pametno izkoriščen. Naši izkušeni načrtovalci in monterji vam bodo omogočili prav to − v na prvi pogled nepraktični obliki stanovanja bodo s funkcionalnimi omarami in drugimi po merah narejenimi elementi dosegli učinek prostornosti, zračnosti in vam zagotovili obilico shranjevalnega prostora.

Izkoriščanje prostorov nepravilnih oblik

Prostori nepravilnih oblik pogosto ostanejo slabo izkoriščeni, saj se jim pohištvo industrijske proizvodnje ne prilega popolnoma. V podjetju IZI mobili pohištvo v celoti prilagodimo prostoru in tako poskrbimo, da bo ta kar najbolj smotrno izkoriščen. Brez gradbenih posegov lahko vsak prostor predelimo ter ga tako popolnoma izkoristimo, vendar še vedno zagotovimo, da prostor ostane svetel in zračen.

Pregrajevanje večjih prostorov

Tudi veliki prostori nemalokrat ostajajo slabo izkoriščeni, saj pohištvo v njih ni smiselno razporejeno. V takih primerih velja razmisliti o pregrajevanju in s tem razdelitvi prostora na dva dela. Prostor lahko pregradimo kar z večjimi ali manjšimi vgradnimi omarami, s katerimi hkrati pridobimo še nov prostor za shranjevanje, lahko pa se odločimo tudi za vgradnjo drsnih vrat. Iz enega slabo izkoriščenega prostora tako hitro pridobite še en dodatni prostor in tako rešite marsikatero prostorsko zagato.

Omare pod stopnicami

Stopnice oz. prostor pod njimi nam zaradi poševne oblike pogosto delajo veliko preglavic in zato nemalokrat ostanejo popolnoma neizkoriščene. Naši izkušeni strokovnjaki bodo s svojimi domiselnimi rešitvami tudi ta prostor optimalno izkoristili in vam s tem zagotovili obilico dodatnega shranjevalnega prostora. Prostor pod stopnicami je tako primeren za shranjevanje obutve, oblačil ali drugih drobnarij, za katere prej nikjer niste našli primernega prostora.

Postelje za hišne ljubljenčke

V podjetju IZI mobili z veseljem priskočimo na pomoč tudi lastnikom hišnih ljubljenčkov. Si želite, da bi vaš štirinožni prijatelj dobil čisto svoj kotiček v domovanju? Izdelamo vam udobna ležišča različnih dimenzij, ki lahko omogočajo tudi prostor za shranjevanje njegovih igrač, hrane in pripomočkov za nego.

Posamezni kosi

Po meri vam lahko izdelamo tudi posamezne manjše kose, ki bodo vašemu domovanju dali pridih praktičnosti, domačnosti in edinstvenosti. Pri nas lahko naročite mize (pisarniške, jedilne, barske ...), različne skrite predale (za nakit, ure), police ter postelje različnih dimenzij. Oglasite se v našem salonu in z veseljem vam bomo svetovali ter vam pomagali najti najboljšo rešitev.

Večnamenski prostori

Velik prostor lahko z nekaj pametnimi potezami postane večnamenska soba. S pametnim in diskretnim razporejanjem, pa tudi s pregrajevanjem z nižjimi omaricami lahko iz velikega dnevnega prostora dobite dnevno sobo, diskreten pisarniški kotiček in kotiček za igranje vaših otrok, hkrati pa tudi nove shranjevalne prostore. Če imate v vašem stanovanju dodatno sobo in ne veste, kako bi jo izkoristili, imamo za vas predlog – zakaj je ne bi spremenili v kabinet/sobo za goste ali pa v sobo za fitnes in rekreacijo?

Skriti delovni kotički

Če ste med tistimi, ki potrebujejo pisarniški kotiček tudi doma, a vas muči pomanjkanje prostora, se lahko kadarkoli obrnete na nas – s pomočjo naših izkušenih strokovnjakov boste dobili kompakten in funkcionalen delovni kotiček v dnevni sobi ali spalnici, ki je lahko diskretno skrit za drsnimi vrati ali kako drugače. Najbolj primerno rešitev bomo našli tudi za vašega otroka in mu kljub prostorski stiski zasnovali praktičen in skrit delovni prostor.

Postopek naročila in izdelave

Stopite v stik z nami - obiščite nas v katerem od naših salonov, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo. Naši strokovnjaki se bodo z veseljem odzvali vašemu povpraševanju ter vam pomagali in svetovali. Pri naročilu pohištva po meri vam nudimo celoten inženiring - od svetovanja in izmer do izdelave in montaže pohištva.

Galerija

Oglejte si našo galerijo in se še sami prepričajte, da imamo pri podjetju IZI mobili ogromno izkušenj pri urejanju delovnih prostorov kakršnih koli dimenzij in oblik! Verjamemo, da boste ob ogledu naših rešitev tudi sami dobili kakšno dobro idejo ter si tako olajšali končno odločitev za izbiro najprimernejšega kosa pohištva.

GALERIJA

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko