Novice

Ostanite na tekočem z novostmi, akcijami in razprodajami.

Prenovimo dom ! akcija maj 2022

  V maju imamo za Vas v salonu Mengeš na voljo veliko eksponatov po zelo ugodnih cenah. https://www.izi-mobili.si/odprodaja-eksponatov/ Za ogled in nakup ste lepo vabljeni v naš salon.

Preberite več

Pomladni popusti !!!

10%  popusta  do  26.4.2022 ! Kot ste lahko zasledili smo ponovno razstavljali na sejmu Dom. Ker je teden hitro minil, smo se odločili, da vam popuste ponudimo do 26.4.2022. In sicer do 10% na razstavne eksponate v Mengšu, na izbrane tipe vgradnih omar in  na omarne postelje. Za več informacij Vas vabimo v naša salona […]

Preberite več

Izi mobili ponovno na sejmu !

Veseli bomo Vašega obiska na sejmu Dom, v Ljubljani od 6. do 10. aprila 2022 ter v salonu Mengeš, kjer  smo za vas pripravili nekaj akcij in eksponatov. Vabljeni.  

Preberite več

O B V E S T I L O

  Ne zamudite – TEDEN omar z drsnimi vrati različnih velikosti, lesnih in barvnih dekorjev v salonu pohištva v Mengšu. Obveščamo vas tudi, da je na voljo še nekaj razstavljenih postavitev pohištva po izjemno ugodnih cenah. Vabljeni !

Preberite več

Atraktivni kosi po izjemnih cenah

V razstavnem salonu IZI Mobili v Mengšu imamo zaradi sezonske menjave postavitev na voljo nekaj razstavnih eksponatov po zares ugodnih cenah. Na voljo so celotne postavitve ter posamezni kosi. Nekaj eksponatov si lahko ogledate v zavihku eksponati, še več pa v živo v salonu v Mengšu (Slovenska cesta 96, telefon 01-723-73-20). Vljudno vabljeni!  

Preberite več

Novoletna čestitka !

Ob zaključku leta se vam zahvaljujemo za vse, kar smo skupaj soustvarili. Hvala, da ste bili in boste tudi v prihodnje del naše zgodbe. Za vas se bomo še naprej trudili po naših najboljših močeh. Veselimo se novih izzivov in novosti, ki jih pripravlja leto 2022. Vesel božič, ter zdravo novo leto!  

Preberite več

Prenova salona

Spoštovani Sporočamo vam, da imamo v prenovljenem salonu v Mengšu na voljo veliko razstavnih eksponatov po izjemno ugodnih cenah. Več na http://www.izi-mobili.si/odprodaja-eksponatov/. Lahko pa nam pišete na   svetovanje@izi-mobili.si, nas pokličete na 01 72 37 320 ali se po predhodnem dogovoru oglasite v našem salonu v Mengšu. Vabljeni !

Preberite več

Prenova salona v Mengšu

Pred kratkim smo končali prenovo našega salona v Mengšu. Prenova je zajemala zunanjost in notranjost salona ter zamenjavo razstavljenih kosov pohištva (eksponatov). V prenovljenem salonu si lahko od blizu ogledate najnovejše modele omarnih postelj, garderobnih omar, rešitev za prostore nepravilnih oblik, mansard, pohištva iz starega lesa, različnih rešitev pogradov, ter potipate različne materiale, s pomočjo […]

Preberite več

ZADNJI HIP…

Še pred pričetkom novega šolskega leta si lahko izberete pisalno mizo med številnimi razstavnimi eksponati v našem salonu v Mengšu. Več na https://www.izi-mobili.si/odprodaja-eksponatov

Preberite več
Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko