Kuhinje po meri

Kuhinja je za marsikoga prav poseben prostor, kuhanje pa način, preko katerega lahko brez omejitev izraža svojo ustvarjalnost. Zato mora kuhinja imeti dušo, v njej pa se moramo tudi dobro počutiti, saj le tako lahko z veseljem ustvarjamo. Poleg tega je zelo pomembno, da je prostor tudi dobro izkoriščen in visoko funkcionalen.

Prilagodljivost

V podjetju IZI mobili vam za kuhinje po meri zagotavljamo okovje vrhunske kakovosti, lahko pa se odločite tudi za predale s tihim zapiranjem ali pa s servo motorji. Višino elementov lahko prilagodimo, omogočamo pa vam tudi domiselne in praktične rešitve za težko dostopne kote, ergonomsko vgradnjo aparatov in drugih elementov (ločevalne posode za smeti, izvleke za posodo, shrambne omare ...) ter dovolj delovne površine, saj si lahko le tako zagotovimo optimalno kuharsko izkušnjo. Naši strokovnjaki vam bodo postregli s pestro paleto praktičnih in domiselnih rešitev, s pomočjo katerih bo čisto vsak kotiček kuhinje dobro izkoriščen.

Izgled in materiali

Pestra izbira sodobnih materialov vsaki stranki omogoča, da si lahko resnično oblikuje kuhinjo svojih sanj. Poleg estetike in kakovostnih materialov pa ne smemo pozabiti niti na funkcionalno plat. To dosežemo s skrbno razporeditvijo kuhinjskih elementov in številnimi domiselnimi rešitvami, s pomočjo katerih lahko dobro izkoristimo čisto vsak kotiček v kuhinji. Kuhinje so nemalokrat povezane tudi z drugimi prostori, kot sta denimo jedilnica ali dnevna soba, zato bodo naši strokovnjaki poskrbeli, da bo prehod iz enega v drug prostor karseda eleganten. Za nas noben izziv ni pretežek, zato vas vabimo, da se oglasite v našem salonu. Prepričani smo, da bomo tudi za vas našli najbolj optimalno rešitev.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Samo najboljše komponente

Vse materiale, vključno z okovjem, izbiramo z veliko mero skrbnosti, saj vam le tako lahko zagotovimo najvišjo kakovost in posledično dolgo življenjsko dobo vseh komponent. Strokovnjaki v naših salonih vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati materiale, ki bodo zadovoljili vse vaše potrebe, želje in pričakovanja.

Postopek naročila in izdelave

Stopite v stik z nami - obiščite nas v katerem od naših salonov, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo. Naši strokovnjaki se bodo z veseljem odzvali vašemu povpraševanju ter vam pomagali in svetovali. Skrbno bomo preučili vaše želje in potrebe ter vam pripravili izris, nato pa bomo tudi skrbno premerili objekt in vse elemente prilagodili danemu prostoru. 2Vaše novo pohištvo vam naši strokovnjaki seveda tudi profesionalno zmontirajo.Dostavo in montažo naročenega pohištva lahko pričakujete v  osmih do desetih tednih.

Galerija

V galeriji si lahko ogledate nekaj naših izdelkov in rešitev, ki kuhinji dajo tisto piko na i. Če ravno razmišljate o novi kuhinji po meri, boste tukaj zagotovo našli kar nekaj dragocenih idej, ki vam bodo olajšale izbiro in končno odločitev.

GALERIJA

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko