Vgradne omare

Vgradne omare so zaradi svoje velike prilagodljivosti izjemno praktična rešitev, saj omogočajo optimalen izkoristek razpoložljivega prostora. Lahko so garderobne, knjižne, arhivske itd. Običajno segajo od stene do stene in od tal do stropa, možne pa so tudi druge izvedbe - z njimi lahko npr. tudi razdelimo prostor na dva dela.

Prilagodljiva notranjost vgradnih omar

Notranjost vgradne omare lahko popolnoma prilagodimo uporabnikovim potrebam in razpoložljivemu prostoru. Na voljo imate številne rešitve, s pomočjo katerih bo omara zares služila svojemu namenu: Izbirate lahko med različnimi širinami polic, predali, garderobnimi cevmi, garderobnimi dvigali, izvlečnimi policami, košarami ... Naši izkušeni strokovnjaki bodo kos tudi morebitnim omejitvam na zidovih, kot so ogrevalne cevi, radiatorji, stikala, vratca električnih omaric ali plinskih peči. Vse to bodo upoštevali pri načrtovanju, spretni mojstri pa pri izdelavi in montaži.

Zunanjost

Drsna vrata, ki neslišno in lahkotno drsijo po vodilu, so opremljena s kolesci s krogličnimi ležaji. Lahko izbirate med različnimi barvami alu okvirjev, prav tako pa imate tudi popolnoma proste roke pri izbiri polnil. Na voljo so lesena ali steklena polnila, barvni dekorji, foto tapete ter številne druge kombinacije, s katerimi boste lahko zares ustvarili omaro, ki bo dala prostoru prav poseben pečat.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Samo najboljše komponente

V podjetju IZI mobili stremimo k popolnosti, zato so vsi elementi, ki sestavljajo naše vgradne omare, pa tudi druge izdelke, skrbno izbrani in redno preizkušeni. Le tako lahko zagotovimo dolgo življenjsko dobo, kakovost in funkcionalnost na najvišji ravni.

Postopek naročila in izdelave

Vabimo vas, da obiščete katerega od naših salonov, kjer vam bodo svetovali naši strokovnjaki ter vam pomagali pri izbiri materiala in detajlov. Pozneje bomo opravili tudi natančno izmero na vašem domu, saj želimo, da je naročeno pohištvo zares prilagojeno danemu prostoru. Dostavo in montažo naročenega pohištva lahko pričakujete v  osmih do desetih tednih.

Galerija vgradnih omar

Oglejte si nekaj izdelkov, s katerimi smo opremili domove naših strank. Nekateri prostori žal niso zagotavljali najboljših pogojev za fotografiranje, povsod pa smo se potrudili v objektiv ujeti veliko funkcionalnost in kakovost naših garderobnih omar.

GALERIJA

*

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko