Predsobe

Predsobe so prvi stik z našim domovanjem, zato morajo biti popoln odraz celotnega doma in odražati varnost in toplino, ki ju želimo nuditi naši družini, pa tudi gostom. Navadno so to majhni in tesni prostori, vendar pa boste presenečeni, kakšno spremembo lahko naredijo domiselne prostorske rešitve, ki vam jih zagotavljajo naši strokovnjaki. Iz vaše predsobe vam bomo pomagali narediti nekaj več.

Predsoba mora biti prilagodljiva

Predsoba je v prvi vrsti namenjena shranjevanju kopici predmetov - obutvi, oblačilom in drugim predmetom, ki jih želimo shraniti v predprostoru. Prav zato je zelo pomembno, da je pohištvo v predsobi funkcionalno in praktično. Notranjost pohištva prilagodimo vašim željam ter njegovi funkciji, s čimer zagotovimo, da bo čisto vsak kotiček tega majhnega prostora smotrno izkoriščen.

Prevladujejo naj svetle barve

Na voljo imate široko paleto materialov in barv, vendar vam priporočamo, da se odločite za svetlejše odtenke, saj bo tako vaš prostor videti večji in prijaznejši. Predsoba je pogosto zelo ozek prostor, zato ga je treba maksimalno dobro izkoristiti. Namesto običajnih vrat vam predlagamo drsna ali sklopna vrata, dodaten občutek prostornosti pa boste dosegli z uporabo aluminija, navadnega ali lakiranega stekla oziroma ogledal. V predsobah so pogosto tudi peči, inštalacije ali cevi - s pohištvom po meri jih diskretno skrijemo, a še vedno ohranimo njihovo dostopnost in funkcionalnost.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Samo najboljše komponente

Naši izkušeni strokovnjaki pri izdelavi pohištva skrbno izbirajo vse dodatke in uporabljajo specialna okovja, kar vašemu pohištvu zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Z inovativnimi in skrbno premišljenimi prostorskimi rešitvami bo predsoba postala zares dobro izkoriščen in visoko funkcionalen prostor.

Postopek naročila in izdelave predsobe

Oglasite se v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam svetovali. Skrbno načrtovanje je zelo pomembno, zato bodo naši strokovnjaki pozorno premerili prostor ter pripravili vse potrebno za proizvodnjo pohištva. To bodo izdelali na sodobnih računalniško vodenih strojih, izkušeni monterji pa bodo pohištvo tudi hitro in profesionalno sestavili. Vaše pohištvo bo gotovo v štirih do šestih tednih.

Galerija predsob

Oglejte si našo galerijo in se še sami prepričajte, da znamo pri podjetju IZI Mobili iz malega narediti veliko! Verjamemo, da boste ob ogledu naših rešitev tudi sami dobili kakšno dobro idejo in da vam bomo olajšali marsikatero odločitev.

GALERIJA

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko