O nas

Podjetje IZI mobili je na slovenskem trgu prisotno že dve desetletji in v tem času smo postali vodilni proizvajalec POHIŠTVA PO MERI. Naš proizvodni program obsega celotno pohištvo za opremo stanovanjskih in poslovnih prostorov, še prav poseben poudarek pa dajemo izdelavi VGRADNIH OMAR z drsnimi vrati in otroških ter mladinskih sob.

Ves čas se prilagajamo trendom, iščemo nove materiale, uvajamo nove tehnologije ter razvijamo nove kose pohištva.

Svoje dobavitelje izbiramo z veliko mero skrbnosti, saj želimo svojim strankam vedno zagotoviti le najboljše. Za nas je zelo pomemben osebni pristop, saj le tako lahko stranko dobro spoznamo in se seznanimo z njenimi potrebami in željami ter ji svetujemo in pomagamo najti najprimernejšo rešitev.

Nudimo vam lesne in barvne dekorje, ki jih dopolnjujemo z lakiranimi stekli, satinato lakiranimi stekli, ogledali in vrhunskim ALU okovjem.

Garderobne omare in sobe izdelane po meri (od stene do stene in od tal do stropa omogočajo 100% izkoristek prostora) so seveda popolnoma prilagojene željam in potrebam naročnika.

Številni dodatki, kot so garderobna dvigala, izvleki za hlače in kravate, košare in predali, naredijo pohištvo maksimalno funkcionalno in uporabno. S primerno izbiro materialov lahko dosežemo, da so omare v prostoru skoraj neopazne, ali pa dajo prostoru svoj pravi pečat.

Poseben sistem drsnih vrat omogoča lahko in neslišno drsenje vrat po talnem vodilu, kar omogoča, da tudi največja vrata lahko zapiramo in odpiramo samo z enim prstom.

Širok izbor živahnih in modernih barv je tisto, kar poleg funkcionalnosti in prilagodljivosti meram prostora, spremeni otroško sobo v pravi sanjski svet za vaše nadobudneže.

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko