Otroške in mladinske sobe

Otroške in mladinske sobe IZI Mobili so narejene po meri vašega doma in vašega največjega bogastva - vašega otroka. Zakaj ne bi svojemu otroku zagotovili edinstvenega pohištva, izdelanega tako, da vašemu malčku nudi dovolj prostora za igro, ustvarjanje in učenje, hkrati pa ponuja obilico prostora za shranjevanje in domiselne prostorske rešitve.

Prilagodljiva notranjost

Ko opremljamo otroško sobo, ki bo kasneje prerasla v mladinsko, moramo upoštevati rast, potrebe in želje otrok. Ko so otroci manjši, potrebujejo več prostora na tleh za igranje, stvari pa morajo imeti pospravljene v omarah in predalih ter na policah, ki jih lahko dosežejo. Ko otroci odraščajo, se lahko z njimi in njihovimi potrebami spreminja tudi njihovo pohištvo.

Zunanjost

Naše pohištvo za otroke odlikujejo sveže mladostne barve in najrazličnejše barvne kombinacije, pa tudi razgibane postavitve, ki bodo vašemu otroku nudile prijazno zavetje tako v razigranih kot tudi v manj prijetnih trenutkih. Izdelamo lahko pohištvo (vključno s posteljami) za dva otroka in več – ne zgolj pograde, temveč tudi dvignjene postelje z zamiki in pametno izkoriščenimi prostori za shranjevanje. Pohištvo lahko prilagodimo tudi mansardnim prostorom.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Samo najboljše komponente

Naši strokovnjaki pri izdelavi pohištva za otroke uporabljajo le izbrane materiale in kakovostna okovja, ki prenesejo tudi živahno igro in brezskrbno otroško razposajenost. Otroško pohištvo tako izdelujemo iz certificiranih eko plošč, ki so zaradi večje varnosti lahko tudi močnejše. Funkcionalno pohištvo se lahko prilagaja novim zahtevam in potrebam vašega odraščajočega otroka, zato tudi ob morebitnem prestavljanju in prerazporejanju ne bo izgubilo svojega čara in edinstvenega videza.

Postopek naročila in izdelave

Prvi korak je običajno obisk našega salona, kjer vam bomo z veseljem ponudili osnovne informacije in odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Seveda je skrbno načrtovanje izjemno pomembno, zato bodo naši strokovnjaki pozorno izmerili vaš prostor in pripravili vse potrebno za proizvodnjo pohištva. Le-to bodo izdelali na sodobnih računalniško vodenih strojih, izbrani monterji pa bodo v roku 8-10 tednov od plačila avansa sestavili vaše pohištvo.

Galerija otroških in mladinskih sob

Sprehodite se čez našo galerijo in si oglejte različne rešitve izpod rok naših skrbnih načrtovalcev in izvajalcev. Prepričani smo, da boste pri nas našli marsikatero idejo, na katero poprej morda niste pomislili, in si s tem tudi olajšali končno odločitev.

GALERIJA

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko