Garderobne sobe

Garderobne sobe prepričajo vedno več ljudi, saj lahko v njih resnično vzpostavimo red in tako poskrbimo za največjo možno urejenost. Vaša oblačila, obutev, pokrivala in drugi dodatki bodo tako zares dobili svoje mesto, vi pa boste tako nad svojimi stvarmi imeli jasen pregled. Če menite, da za garderobno sobo nimate prostora, ne skrbite - za izdelavo garderobne sobe zadostujejo že dobri trije kvadratni metri površine.

Prilagodljiva notranjost

Razporeditev elementov v garderobni sobi popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Tako lahko sami izberete razporeditev polic, garderobnih cevi, košar, predalov, izvlekov ali dvigal za višje prostore. Če prostor to dopušča, ima lahko garderobna soba na sredini tudi odlagalno površino, optimalno pa izkoristimo tudi bolj skrite kotičke. V primeru večjih prostorov in novogradenj, ko lahko že vnaprej predvidimo velikost prostora za garderobno sobo, se lahko odločite tudi za izvlečno ploščo z ogledalom, predalnike za nakit in izvlečno likalno desko.

Zunanjost

Garderobna soba je lahko samostojen prostor, ki ga od ostalih ločujejo običajna notranja vrata, v primeru pomanjkanja prostora pa lahko garderobno sobo od preostalega prostora ločimo kar z drsnimi vrati. Če imamo večjo spalnico, lahko en del pregradimo in preuredimo v garderobno sobo, sicer pa v garderobne sobe pogosto spreminjamo manjše prostore, kot so na primer kabineti. Možnosti za izvedbo je veliko. Naši strokovnjaki vam bodo strokovno svetovali in zagotovo našli najprimernejšo rešitev za vas.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Za nas je le najboljše dovolj dobro

Naši izkušeni strokovnjaki bodo razpoložljiv prostor za garderobo optimalno izkoristili in vanj umestili skrbno izbrane in preizkušene elemente, ki vas bodo navdušili s svojo praktičnostjo in vzdržljivostjo, po vaših željah pa lahko v sobi namestimo tudi ustrezno osvetlitev.

Postopek naročila in izdelave

Obiščite naš salon, kjer vam bomo z veseljem ponudili osnovne informacije in odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Nato bo naš strokovnjak skrbno izmeril vaš prostor in vam po potrebi še dodatno svetoval. Izdelava elementov navadno traja od štiri do šest tednov od potrditve naročila. Garderobno sobo vam bodo naši strokovnjaki seveda tudi profesionalno zmontirali.

Galerija garderobnih sob

Se odločate za garderobno sobo? Da bo izbira lažja, vas vabimo k ogledu nekaterih garderobnih sob, različnih gabaritov in zanimivih prostorskih rešitev, ki so rezultat našega dela. Prepričani smo, da boste tu našli navdih za svojo garderobno sobo!

GALERIJA

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko