Dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji prostor vsakega doma. Tu se družimo ali pa si privoščimo še kako zaslužene trenutke sprostitve. Prav zato mora biti dnevna soba prostor poln pozitivne energije, ki se odraža tudi preko skrbno izbranega pohištva.

Prilagodimo se vašim željam in potrebam

V podjetju IZI mobili vsaki stranki strokovno svetujemo in se potrudimo, da ustrežemo njenim željam in potrebam. Za vsako prostorsko razporeditev in površino najdemo najbolj optimalno rešitev in poskrbimo, da so vsi kosi pohištva v dnevni sobi skrbno izbrani in jasno služijo svojemu namenu. Naši strokovnjaki vam bodo postregli s pestro paleto praktičnih in domiselnih rešitev, s pomočjo katerih bo preživljanje časa v dnevni sobi zares čisti užitek. Na voljo vam je pestra izbira materialov in barvnih kombinacij, ki bodo prostoru zares dali tisto piko na i.

Preplet estetike, funkcionalnosti in kakovosti

Dnevna soba je pogosto povezana tudi z drugimi prostori, kot je na primer kuhinja, zato bodo naši strokovnjaki poskrbeli, da bo prehod iz enega v drug prostor karseda eleganten in funkcionalen, celoten prostor pa bo dobil neko zaokroženo podobo. Za nas noben izziv ni pretežak, zato vas vabimo, da se oglasite v našem salonu. Prepričani smo, da bomo tudi za vas našli najbolj optimalno rešitev.
OGLED LESNIH, BARVNIH DEKORJEV IN FURNIRJEV

Ker je za vas in nas le najboljše dovolj dobro

Vse materiale izbiramo z veliko mero skrbnosti, saj vam le tako lahko zagotovimo najvišjo kakovost in posledično dolgo življenjsko dobo vašega pohištva. Strokovnjaki v naših salonih vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati barvne kombinacije in materiale, ki bodo zadovoljili vse vaše potrebe, želje in pričakovanja.

Preprosta in hitra pot od naročila do izdelave

Stopite v stik z nami - obiščite nas v katerem od naših salonov, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo. Naši strokovnjaki se bodo z veseljem odzvali vašemu povpraševanju ter vam pomagali in svetovali. Skrbno bomo preučili vaše želje in potrebe ter vam pripravili izris, nato pa bomo tudi skrbno premerili objekt in vse elemente prilagodili danemu prostoru. Izdelava elementov navadno traja od štiri do šest tednov. Vaše novo pohištvo vam naši strokovnjaki seveda tudi profesionalno zmontirajo.

Galerija dnevnih sob

V galeriji si lahko ogledate nekaj naših izdelkov in rešitev. Prepričani smo, da boste našli veliko dragocenih idej, ki vam bodo olajšale izbiro in končno odločitev.

GALERIJA

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko