Utrinki s sejma Ambient 2023

Za vse zamudnike Sejma Ambient
V tem tednu z vami delimo nekaj utrinkov našega razstavnega prostora. Vsem obiskovalcem pa se zahvaljujemo za obisk. :)

Tokrat vam predstavimo moderno kopalnico z uporabo kontrastnih poudarkov, kot je npr. uporaba črnih pip in stenskih okroglih ogledal. Leseni elementi v toplih odtenkih – v našem primeru dekor hrast prinaša dodatno toplino v moderno kopalnico. Uporaba nežnih nevtralnih barv- kot so npr. odtenki pastelno modre ali zelene barve ohranjajo privlačnost zaradi umirjenega videza. Mat in teksturirane površine materialov – kot je npr. izbira terrazzo vzorca za kopalniški pult prinaša moderno eleganco in je manj občutljiva na videzne madeže in praske.

Prav tako smo se predstavili z garderobno sobo – walk in sobo po meri, ki  je odlična rešitev za tiste, ki si želijo optimalno izrabo prostora in popolno prilagoditev svojim potrebam. V garderobni sobi smo predstavili množico izvlečnih sistemov, ki jih lahko uporabite pri zasnovi svoje garderobne sobe. Za tiste, ki cenijo moderen dizajn in eleganco pa smo predstavili tudi sistem orto, odprt garderobni sistem, ki postaja vedno bolj priljubljen v notranjem oblikovanju.

Seveda na našem razstavnem prostoru nikoli ne manjkajo prostorske rešitve – omarna postelja s sedežno garnituro, ki je funkcionalen kos pohištva, ki združuje udobje postelje s praktičnostjo sedežne garniture. Idealna rešitev za manjše prostore,  vikend objekte, garsonjere in manjša stanovanja. Veliko ljudi pa je navdušila tudi dvižna postelja s sistemom, ki omogoča enostavno preoblačenje posteljnine in maksimalen izkoristek celotnega volumna postelje.

Predstavili pa smo se tudi z nekaterimi rutiskalnimi kosi pohištva – hrastovo masivno mizo in klopmi.

Za več informacij smo vam na voljo na:

📩 svetovanje@izi-mobili.si

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko