Prenova salona v Mengšu

Pred kratkim smo končali prenovo našega salona v Mengšu. Prenova je zajemala zunanjost in notranjost salona ter zamenjavo razstavljenih kosov pohištva (eksponatov).

V prenovljenem salonu si lahko od blizu ogledate najnovejše modele omarnih postelj, garderobnih omar, rešitev za prostore nepravilnih oblik, mansard, pohištva iz starega lesa, različnih rešitev pogradov, ter potipate različne materiale, s pomočjo katerih lahko popolnoma prilagodimo pohištvene kose (različni furnirji in lesne strukture, tkanine, usnje, vodila).

Salon v Mengšu se nahaja v isti stavbi kot naša proizvodna hala. Pohištveni kosi so izdelani po meri za znane kupce v moderno urejeni, računalniško krmiljeni proizvodnji, podprti z naprednimi tehnološkimi rešitvami in postopki izdelave. Izkušeni tehnologi so podpora kupcem, vse izdelano pohištvo pa zmontirajo lastne monterske ekipe.

Salon IZI Mobili v Mengšu ostaja največji salon pohištva po meri v Sloveniji. Po prenovi so na osveženih razstavnih lepše zadihali tudi vsi razstavljeni kosi pohištva.
V salonu vas pričakujemo vsak delovni dan med 10 in 17h. Za zagotovitev najboljše možne storitve Vas prosimo za predhodno rezervacijo termina na tel. številki 01-723-73-20.

 

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko