Odprli prenovljeni salon v Mengšu

Po prenovi salona v Mariboru smo zaključili še obsežno prenovo salona v Mengšu, ki je sedaj največji salon pohištva po meri v državi. Tam si lahko ogledate pohištvo za vse prostore, preizkusite materiale in se s strokovnjaki posvetujete, kakšna bi bila najboljša rešitev za vaše želje.

Po prenovi salona v Mariboru smo zaključili še obsežno prenovo salona v Mengšu, ki je sedaj največji salon pohištva po meri v državi. Tam si lahko ogledate pohištvo za vse prostore, preizkusite materiale in se s strokovnjaki posvetujete, kakšna bi bila najboljša rešitev za vaše želje. Del objekta smo namenili Outlet salonu, kjer so na voljo eksponati po še posebej ugodnih cenah.

Obiskovalci si lahko v salonu ogledate vgradne omare, možne rešitve za manjše prostore kot na primer dvižne postelje v kombinaciji s sedežno garnituro ali delovno mizo, rešitve za mansarde in prostore, omejene s koti in nepravilnimi oblikami, pa tudi kuhinje, spalnice, kopalnice ter otroške in mladinske sobe, pri katerih se lahko prepričate, da pohištvo IZI mobili res raste z mladostniki.

Prednost obiska salona je, da lahko obiskovalci potipajo vse materiale, uporabljene pri izdelavi pohištva (furnirji, tkanine, steklo, nalepke), obenem pa se lahko v živo prepričajo o kakovosti vgradnih komponent kot so vodila in sistemi za mehko zapiranje.

V podjetju smo ponosni na to, da je vse naše pohištvo narejeno v Sloveniji, v Mengšu. Moderna, računalniško podprta proizvodnja jim omogoča natančno izdelavo vseh vrst pohištva po meri ob dogovorjenih rokih. Izkušeni mojstri, od katerih nekateri v podjetju delajo že več kot 15 let, pa poskrbijo za brezhibno montažo.

Salon v Mengšu je odprt vsak delovni dan od 10. do 18. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure.

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko