IZI mobili na sejmu Dom 2018

Že tradicionalni, 57. sejem Dom, je letos od 13. do 18. marca privabil več kot 57.000 obiskovalcev. Na razstavnem prostoru, ki je obsegal 20.000 kvadratnih metrov, se je predstavilo 590 podjetij iz 33 držav, med njimi tudi podjetje IZI mobili.

Že tradicionalni, 57. sejem Dom, je letos od 13. do 18. marca privabil več kot 57.000 obiskovalcev. Na razstavnem prostoru, ki je obsegal 20.000 kvadratnih metrov, se je predstavilo 590 podjetij iz 33 držav, med njimi tudi podjetje IZI mobili.

Direktor Gospodarskega razstavišča mag. Iztok Bricl je poudaril pomen sejma za vse, ki se ukvarjajo s trajnostno gradnjo in prenovo, hkrati pa sejem predstavlja stičišče za projektante in ostale strokovnjake, proizvajalce (industrijo), ponudnike storitev in zainteresirano javnost.

Podjetje IZI mobili je na svojem odlično obiskanem razstavnem prostoru prikazalo svoje najnovejše rešitve pohištva po meri.

Lep del prostora smo namenili vgradnim omaram, ki zaradi svoje izjemne prilagodljivosti omogočajo optimalen izkoristek prostora. Sestavljene so iz najboljših komponent, njihova notranjost je prilagodljiva, kar pomeni, da imajo stranke skoraj neskončno svobodo pri izbiri različnih polic, predalov, garderobnih dvigal, košar, skritih predalov, obešal in ostalih elementov, ki sestavljajo moderno garderobno omaro. Vgradne omare podjetja IZI mobili so kos tudi prostorskim omejitvam, kot so mansardni stropi in raznovrstne instalacije, saj tovrstne omejitve upoštevamo že pri načrtovanju in kasneje pri izdelavi in montaži.

Na sejmu Dom smo predstavili vgradno omaro z osvetljeno notranjostjo in lakiranimi vrati z izrezkanimi ročaji.

Vse več se nas odloča za prostorne garderobne sobe, kjer resnično lahko vzpostavimo red. Razporeditev elementov prilagodimo vašim potrebam, imeli boste odličen pregled nad oblačili, obutvijo in raznimi drugimi dodatki. Za postavitev manjše garderobne sobe zadostujejo že trije kvadratni metri tlorisne površine.

Predstavili smo tudi pohištvo, ki je zelo priljubljeno med našimi strankami v Avstriji. Gre za masivno pohištvo iz recikliranega lesa iglavcev, le ta pričara občutek domačnosti in topline s pridihom sodobnosti. Kar nekaj kosov tovrstnega pohištva nudimo na ogled v našem salonu v Mengšu.

Omara iz recikliranega lesa - IZI mobili na sejmu dom 2018

 

Niso redki primeri, ko imamo premalo prostora za ležišče bodisi zase ali za goste. V tem primeru so dvižne ali omarne postelje idealna rešitev, saj lahko isti prostor uporabimo za več namenov.
Z IZI mobili omarno posteljo lahko nočno ležišče v dnevnem času enostavno skrijemo v omaro, na mestu, kjer je bila prej postelja, namesto nje ostane pisalna miza ali udoben kavč. Ker vrhunsko pohištvo ne more biti samo estetsko in elegantno, temveč tudi tehnološko dovršeno, imajo omarne postelje IZI mobili vgrajene mehanizme, ki omogočajo enostavno ravnanje in nekaj, kar do sedaj ni bilo mogoče pri tovrstnih rešitvah – posteljnina ostane na svojem mestu tudi pri zloženi postelji!

Rešitev dvižne postelje z vgrajenim kavčem je s svojo elegantno enostavnostjo med obiskovalci sejma Dom požela pravo navdušenje.

dvizna ali omarna postelja podjetja IZI mobili na sejmu dom 2018

 

Predstavili smo tudi naše kopalniške rešitve. Prostoru, ki je intimne narave in v katerem preživimo kar nekaj časa, je velikokrat odmerjena (pre)majhna površina. Prikazali smo zaključen komplet za tak omejen prostor. Notranjost omaric je prilagodljiva in načrtovana tako, da je razpoložljiv prostor kar najbolje izkoriščen. Tudi pralnemu in sušilnemu stroju smo namenili pozornost,  lahko ju skrijemo v omaro vsakega posebej,  ali enega vrh drugega.

kopalnica po meri - izi mobili, sejem dom

Ne glede na samo razgibanost prostora in njegovo površino se najdejo domiselne rešitve tudi za kuhinje. V podjetju IZI mobili vgrajujemo vrhunsko okovje priznanih proizvajalcev. Nudimo uporabne rešitve za težko dostopne kote, ergonomsko razporeditev vgradnih aparatov in drugih elemetov, ter velike delovne površine za popolno kuharsko izkušnjo.

kuhinje po meri izi mobili sejem dom

Na sejmu Dom smo predstavili le majhen del naše ponudbe. Če želite izvedeti več, vas vabimo v naša nedavno prenovljena salona v Mengšu in Mariboru. V obeh salonih se lahko posvetujete z našimi izkušenimi svetovalci, si prikazano okovje in materiale ogledate, jih otipate in preizkusite. Morda bodo prav kmalu del vašega doma.

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko