IZI mobili na Primorskem sejmu

Na letošnjem Primorskem sejmu predstavljamo vrnitev dekorjev v lesu, ki počasi, a vendar vztrajno, izpodrivajo enobarvne, zlasti bele dekorje.

V ta namen predstavljamo kuhinjo, izdelano po meri, namenjeno najbolj pogosti kvadraturi slovenskih domov, ki na precej omejenem prosturu ponuja vse, kar potrebujemo v kuhinji.

Ker so kuhinje v zadnjem desetletju prevzele osrednjo vlogo v naših domovih, v katerih se veliko dogajanja vrti okrog priprave hrane in druženja ob njej, ker gre za odprte prostore, pogosto združene z dnevno sobo, je pohištvo za vse po videzu in slogu podobno in usklajeno. Včasih celo tako, da se na prvi pogled niti ne loči ali gre za kuhinjsko omaro ali omaro, ki je že sestavni del jedilnice ali dnevne sobe. Tako izdelano pohištvo, ki premišljeno zapolni vse kote, učinkuje unikatno.

Tu so še vedno trendovske pohodne garderobne sobe tako odprte kot zaprte z navadnimi ali drsnimi vrati z predstavljenimi različnimi rešitvami izvlekov, polic garderobnih dvigal, obešal za kravate, pasove skratka vse s čimer si ustvarimo red in preglednost naše garderobe.

V minimalistično moderno garderobo smo umestili rustikalno, oljeno omaro, ki oddaja vonj pravega dišečega lesa. Tu je tudi gotovo najboljša rešitev majhnih stanovanj postelja v omari s kavčem spredaj, ta se z uporabo postelje samodejno zloži in ne zahteva dodatnih odlagalnih površin. Tako rešitev majhne kvadrature bivalnih površin se lahko umesti tudi v dnevni sobi, kadar imamo šolarje, ki večji del dneva potrebujejo svojo sobo, jim odstopimo ločeno sobo, ki je v majhnih stanovanjih včasih edina. Slednje so zelo uporabne tudi kot sobe za goste ali razne počitniške apartmaje.

Vse predstavljene rešitve so v sozvočju z našim sloganom: VELIKE REŠITVE ZA MAJHNE PROSTORE – – IZI MOBILI POHIŠTVO ZA IZKORISTEK PROSTORA IN UREJENOST VAŠEGA DOMA.

Obiščite nas na Primorskem sejmu v Areni Bonika med 25. in 28.5.2017.

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko