Skrita postelja za goste

Ko pridejo gostje na obisk za več dni, se lahko porodi vprašanje, kje bodo spali. Uporabno in elegantno možnost predstavljajo naši omarni posteljni sistemi, ki poleg najbolj optimalnega izkoristka prostora zagotavljajo tudi kakovosten spanec. Tudi vaše gostje bodo veseli dejstva, da bodo spali na pravi postelji, in ne na nadomestku, kot je napihljivo ležišče.

Pred leti smo v podjetju IZI mobili svojo ponudbo pri omarnih posteljah nadgradili, saj naši sistemi omarnih postelj zajemajo tudi sedežno garnituro, knjižne police, mize ali garderobne omare. Kot dodatek pa lahko vgradimo tudi dodatno osvetlitev ali oblazinjeno vzglavje. Te izvedbe stranki omogočajo izbiro dvoseda z naslonom za roke ali brez, lahko pa se odločite za kotno izvedbo sedežne garniture, ki omogoča še dodaten predal za shranjevanje, kar je pri prostorski stiski zares vredno zlata. Prednost tega sistema je, da je posteljo zelo preprosto raztegniti – odpreti, in jo pospraviti. Pri tem pa ni potrebno umikati blazin s sedežne garniture, saj se ta samodejno zloži sama vase.

 

sedežna garnitura, ki se spremeni v zakonsko posteljo

Ali na zgornji fotografiji najdete zakonsko posteljo?

Omarne postelje lahko odpiramo in zapiramo tudi s pomočjo daljinskega upravljanja. Ta rešitev je primerna predvsem za starejše oziroma za ljudi, ki iz kakršnega koli razloga ne smejo ali ne morejo dvigovati težjih bremen.

 

sedežna garnitura (kavč) se je spremenila v zakonsko posteljo

Sedežna garnitura s prejšnje fotografije se je s pritiskom na gumb spremenila v polno zakonsko posteljo (s pravim ležiščem).

Gre za zares zelo inovativno prostorsko rešitev, s katero bo kupec dobil kakovostno sedežno garnituro in tudi kakovosten spanec. V ponudbi imamo več različnih izvedb omarnih postelj, ki se med seboj razlikujejo predvsem po dimenzijah in mehanizmih.

Osnovo postelje predstavlja oplemenitena plošča, zaradi česar je osnovna konstrukcija zelo trdna. Mehanizem je vpet v kovinsko ogrodje, posebno letveno dno pa omogoča zares kakovosten nočni počitek.

Na voljo so tudi enojne postelje v bočni ali pokončni postavitvi ali pogradi. Bočne ali pokončne omarne postelje so na voljo v dimenzijah 90 x 200 cm. Dviganje in spuščanje je zelo enostavno, kar omogoča plinsko vzmetenje. Pri pokončnih omarnih posteljah so na voljo dimenzije 90 x 200cm enojno ležišče, dvojna ležišča pa so dimenzij 140 x 200, 160 x 200 in 180 x 200 cm.

skrita, dvižna ali omarna postelja z ležiščem širine 160 cm

Na fotografiji: ležišče širine 160 cm, ki se zloži v omaro in kotno sedežno garnituro

Pri izbiri ležišča (jogija) je potrebno upoštevati , da je to lažje zaradi lažjega rokovanja z omarno posteljo. Zelo primerna ležišča so iz spominske pene ali ležišče z vzmetenjem v žepkih.

Omarne postelje pa niso primerne samo za občasno uporabo, ampak so uporabne za vsak dan. Tako lahko marsikateri družini z manjšim stanovanjem rešimo problem otroške sobe. Spalnico spremenimo v otroško sobo, v dnevno sobo pa postavimo omarno posteljo z sedežno garnituro. Čez dan se postelja diskretno skrije v omaro in nastane prostorna dnevna soba, zvečer pa jo z minimalnim posegom spremenijo v spalnico. Omarna postelja je lahko samostojni element, lahko pa jo povežemo z ostalim pohištvom (vgradnimi omarami, kuhinjo, dnevnimi regali…), kar nam omogoča velika paleta lesnih in barvnih dekorjev, s tem pa dobimo elegantno in funkcionalno opremljen prostor.

Vabimo Vas, da obiščete naša salona v Mengšu ali Mariboru. Trenutno v obeh salonih poteka akcija omarnih postelj, ki so na voljo že od 999€ naprej.

Stopite v stik z nami

    Dodaj priponko