Preklopi meniMeni

Razstavljali smo na sejmu Ambient 2018

Kot običajno smo tudi letos razstavljali na sejmu Ambient v Ljubljani, kjer smo predstavili svoje najnovejše rešitve pohištva po meri

Na našem razstavnem prostoru se srečujejo tradicija, najnovejši modni trendi in pa visoka tehnologija.

Niso redki primeri, ko imamo premalo prostora za ležišče bodisi zase ali za goste. V tem primeru so dvižne ali omarne postelje idealna rešitev, saj lahko isti prostor uporabimo za več namenov.
Z IZI mobili omarno posteljo lahko nočno ležišče v dnevnem času enostavno skrijemo v omaro, na mestu, kjer je bila prej postelja, namesto nje ostane pisalna miza ali udoben kavč. Ker vrhunsko pohištvo ne more biti samo estetsko in elegantno, temveč tudi tehnološko dovršeno, imajo omarne postelje IZI mobili vgrajene mehanizme, ki omogočajo enostavno ravnanje in nekaj, kar do sedaj ni bilo mogoče pri tovrstnih rešitvah – posteljnina ostane na svojem mestu tudi pri zloženi postelji! Na sejmu vam predstavljamo tudi novost;  omarno  posteljo s sedežno garnituro lahko enostavno pospravite ali odprete s pritiskom na gumb.

dvizna ali omarna postelja podjetja IZI mobili na sejmu dom 2018

Lep del prostora smo namenili vgradnim omaram, ki zaradi svoje izjemne prilagodljivosti omogočajo optimalen izkoristek prostora. Sestavljene so iz najboljših komponent, njihova notranjost je prilagodljiva, kar pomeni, da imajo stranke skoraj neskončno svobodo pri izbiri različnih polic, predalov, garderobnih dvigal, košar, skritih predalov, obešal in ostalih elementov, ki sestavljajo moderno garderobno omaro. Vgradne omare podjetja IZI mobili so kos tudi prostorskim omejitvam, kot so mansardni stropi in raznovrstne instalacije, saj tovrstne omejitve upoštevamo že pri načrtovanju in kasneje pri izdelavi in montaži. Predstavili smo vgradno omaro z osvetljeno notranjostjo in lakiranimi vrati z izrezkanimi ročaji.

Vse več se nas odloča za prostorne garderobne sobe, kjer resnično lahko vzpostavimo red. Razporeditev elementov prilagodimo vašim potrebam, imeli boste odličen pregled nad oblačili, obutvijo in raznimi drugimi dodatki. Za postavitev manjše garderobne sobe zadostujejo že trije kvadratni metri tlorisne površine.

Ne glede na samo razgibanost prostora in njegovo površino se najdejo domiselne rešitve tudi za kuhinje in eno smo pokazali tudi obiskovalcem. V podjetju IZI mobili vgrajujemo vrhunsko okovje priznanih proizvajalcev. Nudimo uporabne rešitve za težko dostopne kote, ergonomsko razporeditev vgradnih aparatov in drugih elemetov, ter velike delovne površine za popolno kuharsko izkušnjo.

Omara iz recikliranega lesa - IZI mobili na sejmu dom 2018

Predstavili smo tudi pohištvo, ki je zelo priljubljeno med našimi strankami v Avstriji. Gre za masivno pohištvo iz recikliranega lesa iglavcev, le ta pričara občutek domačnosti in topline s pridihom sodobnosti. Kar nekaj kosov tovrstnega pohištva nudimo na ogled v našem salonu v Mengšu.

Na sejmu Ambient smo predstavili le majhen del naše ponudbe. Če želite izvedeti več, vas vabimo v naša nedavno prenovljena salona v Mengšu in Mariboru. V obeh salonih se lahko posvetujete z našimi izkušenimi svetovalci, si prikazano okovje in materiale ogledate, jih otipate in preizkusite. Morda bodo prav kmalu del vašega doma.

Stopite v stik z nami
Dodaj priponko